mandag den 31. januar 2011

Så er der igen porcelæn på hylden

Efter vi igennem et godt stykke tid nu har mangler såvel små tallerkner, som kopper som nu også store tallerkner - har vi idag løst problemet. Et besøg ved den store genbrug, hvor det var så koldt, at jeg slet ikke engang kunne holde til at gå rundt og løfte og rode i diverse ting og sager. Slog derfor til og fik to store kurve med hjem, hvor der stod porcelæn i. Ikke det samme  slags pocelæn, men kunne se at blomster i rødlige farver gik igen. :-) Ind imellem må man tage en chance........ og nu har vi porcelæn.


Og så fandt jeg da også lige et enkelt lille spil med nogle klodser og en fin lille bog til.

4 kommentarer:

 1. Må jeg spørge, hvad du måtte give for porcelænet?
  Jeg synes, det er noget morsomt. Koppen på den øverst stabel længst til højre på det øverste billede er mage til dem, vi allernådigst fik lov at drikke varm cacao af til min venindes fødselsdag, da vi var børn og unge.
  Det var "det fine stel" :)

  SvarSlet
 2. Fine sager!
  Jeg drømmer om at kunne dække bord med uens service - men det er min mand ikke enig i... Tænk, et kaffebord med forskellige kopper, underkopper og tallerkener - det kunne være fantastisk...
  Hej fra Line

  SvarSlet
 3. Louise: Hehe, det er lidt sjovt. En stor del af kopperne er også vældig "fine" med kanten osv. Guldkanten forsvinder så nok i opvaskemaskinen på sigt, men den tager vi så derfra.

  Vi slap 300 kr for alt....der var mere end man kan se på billedet og et spil og et par lysestager. :-)

  Line:dalgaard: Tror måske heller ikke ham herhjemme er jublende over det nye porcelæn. Dog tror jeg blomstertemaet passer ham bedre, end da jeg først gik rundt og kiggede på alle mulige forskellige stel ligefra dyremotiver til blå pletter.... så er blomsterne trods alt mere ens. :-)

  SvarSlet
 4. Kære Hanne
  Jeg har givet dig en blog-award for din spændende og inspirerende blog. Den har været meget rundt i blogland, så hvis du allerede har den, stopper legen jo naturligt her:-) Ellers kan du læse mere her: http://haandarbejdsom.blogspot.com/2011/02/blog-award.html
  Ha' en god aften

  SvarSlet