lørdag den 7. januar 2012

Når man nu ønsker sig et nyt......

....kamera. Har ikke rigtig et godt kamera til at forevige ting og situationer med. Ønsker mig helt kalrt et. Drømmer egentlig om et spejlreflekskamera. Tror på det en eller anden dag bliver virkelighed. Måske det ender med et godt digitalkamera en dag.... hvem ved?

Indtil den dag - har jeg hæklet mig et kamera. Leve uden et nyt kamera ville jeg ikke! Omend den hæklede af slagsen måske ikke lige tager super gode billeder, så mener sønnike heldigvis at det er super godt at benytte. :-D


3 kommentarer:

 1. Ha ha :-) Det er godt nok sødt!

  SvarSlet
 2. Flot arbejde!! Det er virkelig et fint kamera!

  Ang. nyt kamera til dig. Så havde jeg det ligesom dig i laaaaang tid. Men prisen og de mange dyre linser gjorde at jeg ikke havde råd til spejlrefleks.... Da jeg så endelig havde besluttet at det SKU der bare være råd til så anbefalede fotomanden mig faktisk noget helt andet! Et hybrid kamera... jeg tænkte det var mærkeligt at han anbefalede mig noget billigere og gik derfor i en anden fotobutik. Han anbefalede mig præcis det samme. Så siden i sommers har jeg taget mine billeder med Olympus XZ1. Det er MEGA godt!!
  Bare en anbefaling :0)

  SvarSlet
 3. Se, det er netop den slags anbefalinger jeg holder af..... :-D

  SvarSlet