onsdag den 30. marts 2011

Nu med eget hus

Så fik jeg sat tapet op i det nye hus. Snart indflytningsklar til Bastians værelset og endnu et projekt kan krydses af på listen. Nu tror jeg snart, at jeg igen må tilføje nye pågyndte emner til listen.

Hvad der skal flytte ind i det nye hus til Bastian vides ikke helt endnu. Ikke sikker på knægten går med til hverken dyrerne eller de elskede biler. Måske han bare selv skal have lov til at bestemme indholdet og bytte om, som han behager. Moderen ser bare mange muligheder for sjov og gejl.


Dyt båt - biler er godt

Her bor Bastian

Blandet bilpark

Dyrerne på bondegården

De kære små med fjer på

Katten strækker sin dovne krop


tirsdag den 29. marts 2011

Et projekt klar til brug....

Og så fik jeg sørme hjælp i weekenden af min mor til at få endnu et af mine projekter gjort færdig. Så nu er mit første møde med raglan færdig og klar til brug. Den kommende ejer af blusen er dog ikke enig med moderen om, hvorvidt blusen skal prøves på og fotograferes. Så for at bevare den gode stemning og husfreden slipper han for denne gang. Men et billede af blusen kan det dog blive til. Den er ren unika, da jeg helt på egen hånd har lavet små huller rundt omkring. Hvordan de er opstået vides ikke og lover de var ikke med i opskriften. Men så kan jeg kende den - om en anden skulle møde op i helt samme bluse. :-p


lørdag den 26. marts 2011

Weekend og afslapning....

Så det weekend. Bastian og jeg er "alene" i denne weekend mens kæresten er til Danish open i dart. Jaja, hver sin lyst. Så Bastian er smuttet en tur til det vestjydske til mine forældre. De har tørretumbler - og det kan man jo så lige udnytte, når ungen har haft noget bræksyge den anden nat. :-D

Forældrene er taget til noget fødseldagsfest, så Bastian og jeg er alene hjemme. Faktisk sover Bastian lige nu, så mor har afslapningstid. Og her slappes af - helt af. ALT det nødvendige at indenfor rækkevidde.



Når man er hjemme i "barndommens gade", så måtte vi da også lige slå et smut ned i de lokale butikker. Vupti, om jeg så ikke lige fandt et par gummistøvler til sønnike. Så nu er det krydset af på "skal snart købes"-listen.



God weekend til folket. :-)

tirsdag den 22. marts 2011

Jeg er AFHÆNGIG....

Har jeg nu fundet ud af og indrømmer det gerne!! Har nu levet 4 hele dagen uden internet. Det var hårdt, men jeg klarede det og har nu net igen.

Dog fik jeg da hæklet et par grydelapper færdige, kom tidligt i senge og bage kage til kollegaerne i weekenden. Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. :-)


 Nye grydelapper er hæklet færdige....

Drømmekage fra Brovst gør en lang lørdagsvagt på job lidt mere overkommelig.

torsdag den 17. marts 2011

Der var en, der var to, der var tre.....

I dag er ugens fridag. Synes altid jeg har så tralvt, når jeg står foran en arbedsweekend og ved jeg nu er igang med ugens eneste fridag. Så skal jeg lade op og slappe på forhånd. Har valgt dagen i dag til bare at sysler lige netop med de ting, som falder mig ind. Tog derfor lige en lille tur rundt med kameraet for lige at se, hvilke ufærdige projekter jeg ville vælge at kaste mig over. Og hov, synes måske nok egentlig jeg stødte ind i et par stykker, som jeg helt klart har en ide om SNART skal være færdige eller i hvert fald ikke kasseres....

Der var én....
Puffen, som holder pause ind imellem....

Der var to
Blusen med raglan, som min kære moder
har hjulpet mig med at få på rette kurs igen.
Der var tre.
Sættekasseprojektet til sønnike.
Lang lang fødsels, som snart må gøres færdig.

Der var fire.
Total afslapnings-hygge-projekt.
Zigzag-tæppet af garnresterne.

Der var fem
Dinosarusen, som vist er i vinterhi i plastikposen.

Der var seks.
Uglevesten, hvor jeg skal forsøge mig ud i noget
snoning for første gang i min strikkekarriere.

Der var syv.
Grydelapper. Er altså sjove at hækle for tiden.

Der var otte.
Uglen for hulen - og nogle venner til denne.
Hyggelige at strikke, men er vist gået i stå
lige midt i monteringen. :-)
Der var ni.
Indkøbt garn og mønster,
som jeg IKKE må starte på
- inden minimum en af de andre ting til sønnike er færdiggjort.
Håber jeg når det, inden han vokser
ud af mønsteret til den indkøbte størrelse. :-p

Men ok - ville måske også være for kedeligt, om man kun havde et projekt liggende fremme af gangen. Hyggen ligger jo netop også i, at man lige kan lave netop det, man føler for. :-)

Nå, skal skynde mig at slappe af og sysler med diverse projekt. :-p

tirsdag den 8. marts 2011

Må man have...

Veninden er blevet ejer af fast ejendom. Dermed ejer at eget køkken. Så MÅ man altså eje egne og hjemmelavede grydelapper. Helt sikker på hun IKKE selv laver et par - så det har jeg så gjort til hende. Ikke sikker på de kommer i brug eller op  og hænge - men eje et par SKAL hun. :-D
Gul på den ene side....


Blå på den anden ene side.....




Helt sikkert ikke sidste hold grydelapper, som kommer fra min hånd. Disse er fra denne blog. Håber jeg kan finde flere sjove opskrifter på grydelapper. 

fredag den 4. marts 2011

Farverig fredag....

Mit lille hjem er i anledning af fredag blevet beriget med lidt flere farver. Drengene har forladt mig for weekenden til fordel for farmor og farfar, da jeg skal arbejde hele weekenden. Betyder så dog, at så snart jeg ikke arbejder kan jeg flyde på sofaen, hækle eller lave lige netop, hvad der passer mig. Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Da jeg så i dag kom forbi disse tre små fine lysestager, var jeg fuld overbevist om, at de måtte stå og brænde for mig, mens jeg hækler på zig-zag-tæppet. Se, det er ren afslapnig.


torsdag den 3. marts 2011

Og så venter jeg tålmodigt

Se, det er et produkt udviklet lige præcis til mig. Pift selv karse. Mit helt eget økologiske microlandbrug. Min helt egen ko og stakit. Så er jeg pludselig villig til at give 9 kr for en omgang karse og jeg nyder forsigtigt at "prikke" ko og stakit ud. Har vandet mit landbrug og venter nu spændt på det grønne "græs" til koen. Håber den kan holde sig mæt indtil græsset kommer og dermed bliver i folden.



onsdag den 2. marts 2011

Kirsten Kanin

Jeg kender en lille pige, som har haft fødselsdag. En del af hendes gave er Kirsten Kanin. Kirsten Kanin glæder sig til at flytte ind hos den lille pige. Hun har fået en fin kjole til anledningen og en ny taske, hvor hun kan have sine ting i. Tasken kan også bruges til at sidde på, når man venter på, at bussen kommer - så man kan flytte ind hos sin nye ejer.

Selve Kirsten Kanin er hæklet efter denne opskrift her.